Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde değişim!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen ve dün itibariyle göreve başlayan Mehmet Kasım Gülpınar, bazı isimleri görevden aldı. Görevden alınanların yerine ise atanan isimler de belli oldu.

31 Mart yerel seçimlerinde Mehmet Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçildi. Dün itibariyle mazbatasını alarak göreve başlayan Gülpınar, bazı isimleri görevden aldı.

Buna göre İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Abdullah Dut; Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Mahmut Uçmak; Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Durak Akkaya ve Beltur Genel Müdürü İbrahim Emiroğlu görevden alındı.

Emiroğlu’ndan boşalan Beltur Genel Müdürlüğü görevine Vedat Doğar ve Uçmak’tan boşalan Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı görevine ise Ömer Yılan atandı. Eski Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Mangal da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne geçti.

Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Birimi’nde uzun yıllar görev yapan Ferhat Yasak, Karaköprü Belediyesi Basın Müdürlüğü görevine atandı.

İlgili Haberler

Leave a Comment